مرکز ژنتیک پزشکی سیتوژنوم
مرکز ژنتیک پزشکی سیتوژنوم با پرسنلی با تجربه و با استفاده از جدیدترین دستگاه های آزمایشگاهی آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد.
ما قصد داریم بهترین خدمات آزمایشگاهی و مشاوره را به شما عزیزان ارائه دهیم.
آرزومندیم لحظات خوبی را با ما تجربه کنید
معرفی آزمایشگاه
در معرفی آزمایشگاه سیتوژنوم باید بگوییم این مرکز در فروردین سال ۹۳ زیر نظر معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با مسئولیت فنی آقای دکتر حسین مزدارانی شروع به فعالیت نمود. هدف این آزمایشگاه ارائه خدمات تخصصی سیتوژنتیک و ژنتیک مولکولی پزشکی به بیماران و جامعه پزشکی می باشد. هم اکنون آزمایشگاه سیتوژنوم در زمینه های زیر خدمات ارائه می نماید:
• سیتوژنتیک
• سیتوژنتیک مولکولی
• ژنتیک مولکولی
• سندرومهای ناپایداری کروموزومی
• حساسیت پرتوی
• بیومانیتورینگ و دزیمتری سیتوژنتیکی
و مشاوره ژنتیک
معرفی دکتر مزدارانی
پروفسور دكتر حسين مزداراني در سال ۱۳۳۵ در زرين دشت فيروزكوه ديده به جهان گشود. او پس از طي دورههاي تحصيلي در مقطع كارشناسي از دانشگاه علوم پزشكي ايران فارغ التحصيل شد؛ سپس براي ادامه تحصيل در مقاطع بالاتر راهي انگلستان شد و در سال ۱۳۶۷ به درجه دكتري ژنتیک پزشکی با گرايش سيتوژنتيك از دانشگاه سنت آندروس نائل آمد. پس از بازگشت، از سال ۱۳۶۸ فعاليت هاي علمي خود را در دانشكده علوم پزشكي دانشگاه تربيت مدرس آغاز نمود و در سال ۱۳۷۴ به درجه دانشیاری و در آذرماه سال ۱۳۷۸ به درجه استاد تمامی نایل آمد و هم اكنون با مرتبه استادي پایه ۳۸ به فعاليت خود ادامه ميدهد. تدريس در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري، راهنمايي پايان نامه بيش از ۱۱۰ دانشجوي كارشناسي ارشد و دكتري، انتشار قريب به ۲۱۰ عنوان مقاله علمی در نشريات علمي معتبر خارج و داخل، ارائه بيش از ۲۰۰ عنوان مقاله در مجامع علمي و تاليف و ترجمه ۱۸ عنوان كتاب دانشگاهي ثمره تلاش هاي وي تاكنون بوده است.
از مهمترین دستاوردهای علمی ایشان، برگزیده شدن در دو دوره جشنواره علوم پزشکی رازی و جشنواره رویان، برگزیده شدن برای ترجمه کتاب در دو دوره کتاب سال دانشگاهی دانشگاه تهران و نیز مولف اثر تالیفی برگزیده در دانشگاه تربیت مدرس بوده است. این تلاشها و دستاوردها موجب شد ايشان در زمره اساتيد نمونه دانشگاه تربيت مدرس و استاد نمونه كشوري شناخته شود. از دیگر فعالیتهای مهم علمی وی میتوان به راهاندازی گروه ژنتیک پزشکی در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تربیت مدرس، راهاندازی گروه ژنتیک ناباروری در پژوهشکده رویان، راهاندازی آزمایشگاه های سیتوژنتیک در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تربیت مدرس، پژوهشکده رویان و بانک سلولی انستیتو پاستور ایران، مرکز تحقیقات ژنومیک دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و نیز راهاندازی آزمایشگاه و روش تشخیص ژنتیکی رویان پیش از لانهگزینی (PGD) در پژوهشکده رویان و عضو هیات موسس تحقیقات ژنومیک دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اشاره نمود. ایشان یک دوره عضو و نایب رییس انجمن ژنتیک پزشکی ایران و عضو هیات تحریریه مجلات علمی پژوهشی متعددی بوده و میباشند. همچنین بسیاری از روشهای مطرح در سیتوژنتیک مانند آنالیز ناهنجاریهای کروموزومی ناپایدار، روش سنجش میکرونوکلئی، روش تبادل کروماتیدهای خواهری (SCE)، روش تراکم پیشرس کروموزوم (PCC)، بررسی کروموزوم های اسپرم، تخمک و رویانهای پیش از لانه گزینی، روش دو رگ گیری فلوئورسانس در جا (FISH) و روش نشاندار کردن با پرایمر در جا (PRINS) در آزمایشگاههای فوقالذکر توسط ایشان راه اندازی و برای انجام پایان نامهها و پژوهش دانشجویان مورد استفاده قرار گرفت.
